Monday, October 11, 2010

Masa Semakin Suntuk!

Jatuh bangun itu lumrah..

Dan saya percaya ia sangat berkait rapat dengan usaha kita..

Sebab saya pernah berada di puncak suatu masa dahulu..

Kemudian jatuh buat kali pertamanya..

Kemudian bangkit kembali..

Dan sekarang jatuh kembali..

Apapun,yang pasti dan insya-Allah saya tahu kenapa..

Rezeki ada di mana2..

Allah takkan sia-siakan kita..

Jadi,hanya perlu berusaha..

Cumanya sekarang saya keliru untuk bermula dari mana..

Moga Allah tunjukkan jalan dan beri saya kecekalan untuk terus berusaha dan berusaha..

Sebab saya tahu semua orang boleh berjaya..

Insya-Allah,jumpa lagi ya during 4th year!

Sebelum tu,akan cuba berusaha sehabis daya;seperti dulu bahkan lebih kuat lagi insya-Allah..

MICET sentiasa di hati,Dr. Zainab,Miss Zatul,Dr. Azizan,Madam Elmi,Madam Saadiah,Sir Zulhafiz yang alhamdulillah ke Australia,Dr. yang ajar organic chemistry,Pak Ya & isteri,rakan2 micet dan semua staff2 micet;moga Allah memberi kamu semua kejayaan dunia & akhirat..

UoS banyak memperbaiki diri;Dr. Martin Pitt yang sentiasa menyebut2 Azerbaijan :) Terima kasih!Insya-Allah jumpa lagi tahun akhir!

Kawan2 yang saya sayang;classmates & bukan classmates,insya-Allah kita jumpa lagi ya!Terima kasih untuk semuanya,hanya Allah yang mampu membalas semuanya!


2 comments:

NI said...

where r u going alina? huhu sory for my ignorance T___T

zikrilhakiim said...

tasha,soriii!!i'm not going anywhere lah :) cuma takut tak jumpa lagi je,manalah tahu kan ;)