Tuesday, May 10, 2011

Masih Manusia

Beberapa hari ni terasa payah sedikit..

Sebab terpaksa membiasakan diri dengan mathurat Sughra yang perlu dibaca 3 kali on certain parts. Sebenarnya, sebelum ini saya baca sekali saja tapi nak lazimkan diri supaya baca 3 kali.( nak amal ibadah yang sahih dalam 10 muwasafat tarbiyah tu iA) ; sekejap terlupa baca dah berapa kali, sekejap lagi terskip2 sebab tak tengok hardcopy

Masih bergelut dengan content yang perlu diletak dalam Publisher but all in all saya insya-Allah boleh keep up dengan Publisher.Alhamdulillah, Pengarah dan komiti sila bersabar ya!~

6 Subjek perlu direvise sehabis baik bak kata Ir Roesli dalam program Self-Motivation in Islamic Ways, sampai TAK ADA BENDA LAGI UNTUK DIBACA!Insya-Allah

Sedang bermujahadah untuk menghadam SYAHADATUL HAQ, FIQH LUAR NEGARA dan mengkhatamkan Juzu' 30 serta melengkapkan Al-Qalam. Allah permudahkan ya!

Sedang bermujahadah juga untuk tidak pergi ke TESCO; dekat Malaysia memang tak pernah pergi dekat sini pada tahun ketiga ini, selalu pergi. Tak terdaya nak pergi Sainsbury yang jauh tu :( Susahnya nak berkorbankan Alina?

p/s: masih manusia rupanya, yang Allah sebut suka berkeluh-kesah tu. .

1 comment:

NI said...

huhu itulah kan. selamat bermujahadah dearie :)