Saturday, May 23, 2009

Due To Ghoflah

These few days rasa malas sangat,but then mak dah pesan lepas Subuh tuh bacalah surah Yasin so that Allah bagi kekuatan extra sikit untuk laksanakan kewajipan..huhu,insya-Allah mak=)

Due to the state of being a slow learner,I had to work up on my brain lots more than others..

Saya nak pulang jumpa Dia dengan kemuliaan,so saya kena berjihad tuntut ilmu sungguh2=)

"Sesungguhnya Allah mengangkat darjat orang beriman antara kamu dan orang yang menuntut ilmu itu dengan beberapa darjat" (Al-Mujadilah:11)

Tapi,huhu selalu gak lambat pick up=)

Then,kene double checque takut2 because of committing maksiat ilmu terhijab.Boleh jadi jugak tuh.But then,it might be Allah saja je nak uji kita,nak tengok sejauhmana pembuktian cinta kita pada Dia..So,kena buktikan ni,huhu

Ok,jom study!!

3 comments:

Ezati said...

Jom study~!!
sori menyibuk je nak komen.. hehehee

zikrilhakiim said...

jom2=)..ape y sibuknye cik zati,dialu2kn lg=)

tumi said...

jom study! go go alina! =D